rapiditate, punctualitate, incredere...

Din anul 1993, S.C. Surub Trade S.R.L este una dintre cele mai de succes societati din Romania, in domeniul productiei si comercializarii organelor de asamblare.
De la infiintarea din anul 1993, scopul nostru este satisfacerea cerintelor cumparatorilor, in asa fel ca sa putem furniza produsele dorite, la cantitatile comandate, la termenele fixate, la locatiile stabilite, la calitatea ceruta si la cel mai avantajos pret.
Experienta profesionala de mai multe decenii a angajatilor in productie si valorificare, respectiv implementarea sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 ne asigura un fundal de incredere, si ne ofera posibilitatea ca pe langa fabricarea de organe de asamblare traditionale sa putem produce si livra la termen, la calitate foarte buna si organe de asamblare nestandardizate, speciale sau chiar unicat, prelucrabile prin deformare plastica la rece sau la cald.

Produse standard

Programul comercial al S.C. Surub Trade S.R.L. cuprinde toate organele de asamblare standardizate, respectiv produse speciale unicat, executate din otel, alama si otel inox.
In oferta noastra se regasesc organe de asamblare din grupele de rezistenta 4.8, 5.6, 8.8, 10.9, 12.9 respectiv variantele inox A2 si A4, conform celor mai importante standarde DIN, ISO si STAS.
 

Produse speciale - unicat

Pe langa produsele standard, din depozitul nostru mai livram: suruburi si piulite speciale -unicat, piese prelucrate prin deformare la rece; toate tipurile de produse executate dupa model sau desen de executie, utilizand o gama larga de materiale, ca de exemplu: oteluri cu rezistenta mecanica ridicata, cu rezistenta la temperatura, cu rezistenta la acizi, oteluri inoxidabile, alama, aluminiu; produse, cu orice tip de filet, executate prin presare la rece sau la cald, calite si rectificate; in functie de solicitarea clientului asiguram grosimea si felul stratului galvanizat, chiar folosind procedeele de tratare a suprafetelor dacromat si deltaseal.

Concentrarea continua asupra problemelor calitative, calitatea si varietatea remarcabila a produselor, numeroasele inovatii de produse implementate, utilizarea unor solutii unicat la organele de asamblare speciale, aplicarea unui sistem de depozitare pe mii de paleti si consilierea profesionala, au facut posibila atingerea unei pozitii de piata unice a S.C. Surub Trade S.R.L in Romania. Depozitul nostru din Tg-Mureș, cu capacitate de depozitare de 3000 de paleti, va sta la dispozitie cu peste 25.000 de produse, cu posibilitatea livrarii in 24 de ore de la primirea comenzii, la cerere utilizand sistemul de livrare just – in – time.
 

Stiri

Citiți cele mai noi știri >>
 

Protecţia datelor

Cookies - informație

Citiți protecţia datelor >>