gyorsaság, pontosság, megbízhatóság...

Cégünk, az 1993-ban alapított Surub Trade S.R.L. az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalat Romániában a kötőelemgyártás és kötőelem-értékesítés területén. Megalakulásunk óta legfontosabb célunk a vevőink igényeinek teljeskörű kiszolgálása. Azon dolgozunk, hogy üzleti partnereink mindig a legkitünőbb minőségben, a kért időben, mennyiségben és helyen kapják kézhez a tőlünk megrendelt termékeket, és mindezt a lehető legjobb áron.

A munkatársainknak a kötőelemgyártás és -forgalmazás terén szerzett több évtizedes tapasztalata biztosítja, hogy a legkorszerűbb technikai elvárásoknak megfelelő termékeket állítsuk elő és készítsük elő szállításra kész állapotba. A vállalatunknál alkalmazott ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer garanciaként szolgál arra, hogy az üzemünkben gyártott szabványos, standard kötőelemek, speciális kötőelemek és rajzos termékek, illetve a nem csavar jellegű kötőelemek a vevőink által támasztott legmagasabb igényeknek is megfejeljenek.

Termékskála

A Surub Trade által forgalmazott kötőelemek köre átfogja a szabvány kötőelemeket, speciális kötőelemeket és nem csavar jellegű kötőelemeket. Temékeink között megtalálhatóak kitünő minőségű szénacélból, nemesacélból (rozsdamentes acélból A2, A4) és rézből készült kötőelemek egyaránt. Termékskálánkban széles választékban találhatóak meg a leggyakrabban használt kötőelem típusok 4.8, 5.6, 8.8, 10.9, 12.9 minőségben, a DIN, ISO ÉS STAS szabványoknak megfelelően.

A szabványos termékeken túl lehetőség van speciális kötőelemek megrendelésére is. Speciális csavarok, anyák, hideg sajtolással (és hidegalakítással) készült elemek, és további kötőelemek. A speciális kötőelemek gyártása minta vagy rajz alapján történik, különböző alapanyagok felhasználásával. A felhasznált anyagok között szerepelnek nagy szillárdságú, hőálló, rozsda és saválló anyagok, réz és alumínium. Különböző felületkezelési, hőkezelési, horganyzást és galvanizálási megoldásokat is nyújtunk.

A Surub Trade az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően meghatározó szereplővé vált a romániai piacon. A folyamatos innováció, a termékpalettánk bővítése, a munkatársaink szakmai felkészültségének állandó fejlesztése jelentősen hozzájárult cégünk gyarapodásához. Ennek egyik fontos eredménye a 2015-ben átadott új, a legmodernebb minőségi elvárásoknak és környezetvédelmi követelményeknek megfelelő, Cserefalván létesített gyártócsarnokunk volt. Ehhez párosult nagykereskedelmi kötőelem raktárunk bővítése, így immár minden eddiginél nagyobb mennyiségben és kimagasló minőségben tudjuk vevőink igényeit kielégíteni.